Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Makunouchi Bento/Makunouchi Bento (Rinbo EP, în primă audiție)

Makunouchi Bento (Rinbo EP, în primă audiție)

Details

Date: November 12, 2011 21:00
Venue: Control Club
City: București, România
Entrance: 10 RON

Follow and Share

About

Control gazduieste cel de-al doilea live performance din cadrul Salonului European de Bandă Desenată : Makunouchi Bento. Acest proiect muzical timisorean ajunge pe scena din Bucuresti via Sorina Vazelina, ilustratoarea atitratã a celor doi experimentatori, care ne vor face partasii unei prime auditii a EP-ului Rinbo.
Prinsi in limbo (intre doua albume), cei doi Makunouchi Bento intalnesc o gramada de monstri si fantome din mitologia si cryptozoologia japoneza. Reducand numarul la 4, se naste un nou EP si un live act, aventuri sonore si teatru aural jucat si depanat in cea mai buna traditie a casei. In aproximativ/obiectiv o ora pamanteasca si in timp subiectiv greu de determinat, veti intalni proiectiile sonore ale Yuki-onna (spiritul zapezii intrupat intr-o sagalnica femeie care atrage trecatorii si ii ingheata), Ame-onna (femeia spirit al ploii care aduce belsug), Jubokko (copacul care se hraneste cu sangele celor rataciti pe campul de lupta), Bake-kujira (balena fantoma) si alte creaturi imaginare. EP-ul o sa fie disponibil la sfarsitul anului 2011 (urmariti pagina de facebook: www.facebook.com/makunouchibento).
Live drawing (gen concert de desen…) cu Sorina Vazelina şi mister Kraimann.
Concert organizat de Jumătatea plină cu sprijinul moral, material şi spaţial al Clubului Control în cadrul Salonului European de Bandă Desenată (3-20 noiembrie).
Dupa concert, petrecerea continua cu Indie Invasion by Leo!

Lineup

21:00 Makunouchi Bento Live / Live drawing by Sorina Vazelina, Mr. Kraimann
22:00 Leo DJ Set