Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Pernai panašų įrašą pradėjau žodžiais – bad news on TV. Užsidarė dar vienas netleiblas-veteranas – Camomille Music. Vėlgi, neverta ieškoti priežasčių. Apie šį netleiblą buvau jau ne kartą rašęs ir pristačiau savo surinktą pirmajį geriausių kompozicijų, išleistų 2001 – 2002 metais, rinkinį. Primenu, kad tai vienas seniausiai įkurtų netleiblų, vienas iš pionierių ir galima sakyti vienas iš tų kelių, padariusių didžiulę įtaką visai netaudio scenai. Savo darbus šiame netleible išsileido bei rinkiniuose sudalyvavo IDM pasaulyje žinomi veikėjai – Blisaed, Transient, Xerxes, Kaneel, CHEjU, Mikael Fyrek, Imtech, MigloJE, Lackluster, Ilkae, Proswell, Julien Neto, Khonnor, Twerk ir begalė kitų. Atsisveikinimui Camomille pristato paskutinį, 106-tą leidinį – Apegenine volume 2 : hypocondriac. Jei ne užsidarymo faktas, būtent taip ir būtų vadinęsis įrašas.
Paskutiniame relyze iš viso 18 kompozicijų, iš kurių norėčiau išskirti kelias – įžanginė :papercutz – …is fading; Calidoscopio – naturaleza; Kaneel – Au revoir pt.3; Transient – Water Medecine; Henrik Jose – Possibilities. Būtent pirmas kūrinys nuteikia, kad viskas turi savo pabaigą, o ji anksčiau ar vėliau ateina. Kompiliacijoje rasi ir IDM, ir ambient, ir sunkesnių eksperimentinių garsų. Šiandien atsisiųsk paskutinį Camomille Music darbą, o vėliau dar laukia minimum du mano surinkti geriausių netleible išleistų kūrinių rinkiniai.