Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Batand la usile cerului: un nou album-experiment de muzica ambientala semnat Daniel Dorobantu.
Apreciat ca unul dintre cei mai promitatori si carismatici compozitori de muzica ambientala si electronica din Romania, timisoreanul Daniel Dorobantu le propune celor impatimiti de acest gen muzical, dar si celor dispusi sa experimenteze “calatorii spirituale”, prin intermediul sunetelor, un nou album de muzica ambientala electronica, numit sugestiv “Knock on the sky and listen to the sound”.
“Sa bati la usile cerului si sa asculti cum suna” e un indemn pentru toti cei care cauta in muzica mai mult decat o insiruire mai mult sau mai putin melodioasa de sunete. Venit ca o urmare a incursiunilor artistului in taramul explorarii ambientale, “Knock on the sky and listen to the sounds” poate naste in mintea ascultatorilor o intrebare : in ce dimensiune se afla sufletul care sopteste despre lucruri prin aceste sunete? Cum poate muzica sa te transpuna intr-o stare de spirit care sa te ajute sa vezi lucruri cu ochii mintii, sa-ti explorezi imaginatia, sa descoperi si sa te descoperi? Raspunsul il veti afla ascultand acest album care construieste un “spatiu mental” izvorat din improvizatie si tehnici generative, un tablou pe care ascultatorii il pot compune cu ajutorul mintii si al sufletului.
Inregistrate in 2007 si 2008, piesele de pe “Knock on the sky and listen to the sound” indeamna si la visare, dar si la meditatie. Ele ii sugereaza ascultatorului existenta unui loc al auto-descoperirii. Dar, pentru a ajunge in acel loc, trebuie, mai intai, sa bati la usile cerului.
Albumul poate fi descarcat gratuit, pana la 1 septembrie, de pe pagina web www.dorobantu.com.