Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

http://www.mareleecran.net/2015/01/lighthouse-stories.html

Lighthouse Storie
Tu ce viziuni ai?

Waka_x și Qewza adică Makunouchi Bento deschid un nou capitol din muzica lor cinematică sau noi coloane sonore pentru filme imaginare sau pur și simplu filme în sine.

Poți să vezi dansatori spanioli, meciuri de box, corăbii, samurai și alte minunății, ca aici.  Eu am văzut un duel pe burta unei balene albe între Steve Zissou și un yakuza din filmele lui Sion Sono. E muzica pe care Philleas Fogg a ascultat-o la iPod pe drumul între Shanghai și Yokohama.

În asta constă magia Makunouchi  Bento. Cu cîteva sugestii, te ajută să-ți faci propriile filme pentru marele ecran al minții. Ei sunt doar niște facilitatori. Regizorul ești tu.

Tu ce viziune vei avea? Află poveștile misterioase ale farului, aici. Lighthouse Stories costă mai puțin decît un bilet la film. Dar tu vei avea acces nelimitat, ori de cîte ori vrei să călătorești cu imaginația. La îmbarcare primești și un scurt ghid introductiv care sună, în parte, așa:

“In misterioasa vara a anului 1999, cei doi pustani de la Makunouchi Bento, elevi pe vremea aceea, au ajuns intr-o tabara de vara impreuna.  Tabara se tinea intr-un far dezafectat, undeva pe langa Bergen, in Norvegia.

Farul nu era facut din ciment sau caramamida, cum te-ai gandi, ci din pipe vechi, iesite la pensie, donate de marinari din toata lumea. Era un far fara pereche: un far care la fiecare adiere de vant imprastia arome exotice de tutun din toate colturile pamantului si fluiera ca un grup sanatos de marinari la vederea unei blonde. Era un far care spunea povesti fara incetare, o inventie complexa nascatoare de aventuri nemaiauzite pentru toti cei care stiau sa asculte.

De la acest far am cules si cele 3 povesti spuse in acest ep. A durat mult sa ni le amintim si sa le impartim cu voi dar odata cu orice poveste vine si o responsabilitate: povestile de la far umbla cu un blestem in coada. Un blestem asumabil si absolut rezonabil: fiecare creatura care aude povestea pana la capat e obligata sa transmita povestea in continuare la cel putin 6 persoane. (e foarte probabil ca blestemul acesta sa fie doar o legenda a taberei, scornita si perpetuata de minti tinere si naive, dar noi nu am dorit sa riscam). Cine nu raspandeste povestea sufera o soarta groaznica: nu mai poate intra in apa in viata lui si nu mai poate fluiera. Astfel, presupunem noi ca sfarseste ursuz si puturos, fara prieteni si fara tainica bucurie a fluieratului sub dus.

one two, build a crew.
three four, sail some more.
five six, pipes and sticks.
seven eight, sharks to hate.
nine ten, sail again!”