Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Colaborare cu muzicieni americani

Makounochi Bento continuă experimentele electronice.

Felix Petrescu și Valentin Toma, cei doi muzicieni timișoreni care compun formaţia Makounochi Bento, au realizat un material discografic alături de americanii John Fischer, Patrick Sheng și Justin Lazarus, albumul care poate fi ascultat pe net apărând sub proiectul Jebel Chamber Orchestra. „Am ajuns la această colaborare prin intermediul internetului. Ne-a plăcut muzica lor, iar ei au fost încântaţi de materialele noastre, așa că am decis să realizăm un material împreună“, ne-a declarat Felix Petrescu.

Materialul numit Like a Monkey Without the Cuckoo Clock este o excursie în lumea sunetelor experimentale cu care ne-au obișnuit deja timișorenii, de această dată combinată cu o serie de instrumente făcute acasă la care se adaugă sunete deosebite. Majoritatea materialelor sonore ale celor de la Makounochi Bento se poate asculta pe site-ul official al trupei http://makunouchibento.inpuj.net/.

Situaţia muzicii electronice experimentale din ţara noastră este dezastruoasă. Nu există producători de muzică electronică ca lumea, darămite în genul ăsta. Nu se încurajează creaţia în acest domeniu și situaţia e critică“, ne-a mai declarat Felix Petrescu.