Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

1. Cum v-ati simtit la event?


În ciuda oboselii (de vineri dimineata nu mai pusesem capul pe perna), ne-am simtit foarte bine. N-am adormit nici pe butoane, si sa zicem ca nici pe canapelele din Breakpoint. Cu alte cuvinte, nu ne-am feri sa repetam experienta.


2. Ce noutati credeti ca a adus cu sine Alert 7'?


Pentru noi, primul concert în Cluj si oportunitatea de a cânta pentru niste oameni tare interesati de nou (si de noi), adunati într-un loc deloc obisnuit: Casa Tranzit - o fosta sinagoga. Alta idee buna si noua (pentru genul asta de evenimente) mai e si proiectia simultana a celor 3 VJ. Alert 7' a fost un experiment curajos care - credem noi - a "dat idei".


3. Ce ati prezentat? Era vorba de un proiect special, din câte am înteles...


Un set live: computer (Ableton Live) plus sampler. Nu a fost ceva foarte special ca performance, dar am pregatit, ca de fiecare data, un set nou, cu multe piese "proaspete", în prima auditie. Parte din ele vor fi lansate cât de curând în cadrul unui nou EP, "Balada unui creier mic", la netlabelul românesc Arhiva7.


4. Cum v-a primit publicul?


Având în vedere ca a fost un prim eveniment de acest gen în Cluj, publicul a fost peste asteptari. Suprinzator de multi ascultatori-ascultatori si nu doar bipezi, heh.


5. Pe când un album lansat oficial în România?


Ne propunem de mult sa începem lucrul la un al doilea album - adica un material de aproximativ o ora, omogen ca sound si concept. Pâna acum însa, am reusit sa scoatem mai mult single-uri si EP-uri, tocmai pentru ca am experimentat idei si sounduri diverse, care nu pot alcatui un album coerent. Când va fi cazul, vom scoate si album, dar nu stim daca o casa de discuri din România ar fi prima noastra "tinta". Sau, mai precis, daca un album Makunouchi Bento ar fi "tinta" vreunui label românesc. Deocamdata, am procedat asa cum se apreciaza pe meleagurile noastre: am dat totul pe gratis.


6. Unde va mai poate auzi lumea?


În principiu, vom fi prezenti la fiecare editie a festivalului TMBase. Mai departe, nu prea depinde de noi, ci de organizatorii interesati sa ne invite.