Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Na ne naujausias relyzas netleiblų scenoje, bet šios savaitės idėjai pratęsti labai tinka. Idėja irgi paprasta kaip dvi kapeikos – lengvi, neįpareigojantys, mieli ir švelnūs kūriniai. Įdomiausia, kad tarp tūkstančių netleiblų yra ir toks, kuris leidžia muziką, padabintą mano anksčiau paminėtais epitetais. Tai Petite&Jolie. Pats pavadinimas jau viską pasako, tačiau netleiblo kuratoriai sako, kad esminė jų leidžiamos muzikos idėja ne kažkoks stilius, ne eksperimentai, ne konkretūs instrumentai, o tiesiog faina, šiek tiek vaikiška muzika. Visa tai tiems, kam atsibodo niūrus tamsus ir vienodas skambesys. Man neatsibodo, bet nespjaunu ir į tokius mini eksperimentus.
Pantoufle Tagada yra pirmasis netleiblo leidinys, pasirodęs 2007 metų rugsėjį. 14 kompozicijų proporcingai pasidalina glitch, IDM, downtempo, electropop garsus. Beje, rinkinyje be naujų vardų yra ir netleiblų veteranų – Purusha ir Kaneel iš Ogredung, Vim iš Monotonik, Surasshu iš Camomille Music. Visa tai skamba tikrai linksmai ir puikiai tinka saulėtoms pavasario dienoms, kurių tikiuosi nuo šiandien tik daugės.