Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Makunouchi Bento la un nou proiect

 

În cadrul evenimentului Săptămânile Culturale Suedeze, ce s-a desfăşurat în luna octombrie la galeria H Arta, grupul timişorean Makunouchi Bento a realizat un inedit remix în cadrul proiectului You Don’t Love Me Yet, iniţiat de suedeza Johanna Billig. Versiunea locală a acestui proiect, care poartă titlul de Încă nu te iubesc, a apărut recent şi la casa de discuri Camomille, piesa având parte de o recenzie extrem de favorabilă pe site-ul acestui label.

 

Băieţii au participat cu o melodie şi în cadrul portalului de design www.suparmagnet.ro şi la sfârşitul săptămânii trecute au fost reprezentanţii urbei noastre în cadrul primului workshop dedicat muzicii electronice underground, AV Motional, care s-a desfăşurat la Bucureşti. Formaţia care a editat de-a lungul timpului o serie de piese care au apărut la case de discuri străine este recunoscută pe plan internaţional în cadrul unor proiecte diverse care includ muzica electronică IDM. Catalizatorul care a iniţiat acest proiect suedez a fost melodia cu acelaşi titlu interpretată în anii ’80 de Roky Erickson.