Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

https://www.pressalert.ro/2015/09/concert-makunouchi-bento-cu-topping-de-trompetre-deschiderea-festivalului-art-encounters-ce-locatie-inedita-loc/

Bienala de artă Timişoara Art Encounters se va deschide cu un inedit concert susţinut de timişorenii de la Makunouchi Bento, alături de care se va afla Trompetre şi VJ Mistik, evenimentul urmând să se desfăşoare la Cazarma U, sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21.00.

 

„Acest concert e unul din rarele noastre concerte din ultima vreme şi l-am aşteptat şi copt cu drag şi entuziasm. O să fie un concert foarte interesant atât pentru noi cât şi pentru public: e prima oară când colaborăm şi cântăm cu Petre Ionuţescu, aka Trompetre. Plus că tot materialul din concert e în premieră, adică n-a mai fost cântat sau prezentat live până acum, deci o să fie inedit pâna şi pentru fanii Makunouchi Bento. Şi să nu uităm de videomapping, e primul nostru concert unde o să fie proiecţii folosind tehnologia asta. Concertul are la bază cel mai recent EP al nostru, «Lighthouse Stories» şi elemente reimaginate din albumul mai vechi «Swime» îmbinate şi combinate cu meşteşug pentru a oferi un act consistent, coerent, variat sonic şi cât se poate de imersiv. Cu topping de trompetă“, ne-au declarat cei doi timişoreni care alcătuiesc Makunouchi Bento.

 

Felix Petrescu (Waka X) şi Valentin Toma (Qewza) – adică Makunouchi Bento – au lansat la sfârşitul anului trecut un EP care poartă numele de „Lighthouse Stories”.

 

Cei doi muzicieni au devenit cunoscuţi atât datorită materialelor lor discografice cât şi datorită reprezentaţiilor de „rescoring“ ale unor filme mute, printre care se numără şi cele pentru pelicula „Aventurile prinţului Ahmed”. Trupa Makunouchi Bento a apărut în anul 2001, iar de-a lungul anilor a realizat o sumedenie de colaborări atât alături de artişti autohtoni cât şi străini.

 

Evenimentele de deschidere şi închiere a festivalului Art Encounters au fost puse la cale de cei de la Made in TM. „Made in TM este un împingător de lucruri în Timişoara, şi nu un promoter de concerte, şi lumea a înţeles asta în ultimul timp. Facem lucrurile să se întâmple, şi suntem bucuroşi să ajutăm acolo unde simţim că merită. Art Encounters este un motiv bun ca Timişoara să facă un pas înainte din gri-ul în care se află. Acum este şansa comunităţii creative şi artistice, şi a publicului mai ales, să arate că nu suntem un oraş de provincie. Evenimentele pe care le facem în cadrul Art Encounters, deschiderea şi închiderea, plus câteva conexe vor asigura legătura intre diferite genuri de public, şi cred că ăsta este şi telul celor de la Art Encounters. Spiritul oraşului este unul deschis şi multicultural”, ne-a declarat Dudu, din partea celor de la Made In TM.

 

Intrarea la evenimentul de deschidere Art Encounters este liberă, iar după concert va exista şi un after – party cu echipa Soulheads la cafeneaua D’arc.