Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

https://www.pressalert.ro/2018/01/timisorenii-de-la-makunouchi-bento-au-lansat-un-nou-material-discografic-video/

Formaţia timişoreană Makunouchi Bento a lansat la sfârşitul anului ce tocmai a trecut un EP numit „3 Electrical Snowghosts“, care poate fi ascultat aici. Materialul discografic este cel de-al 23-lea EP din discografia trupei şi conţine „ 3 cântece “de leagăn” experimentale, melodice dar în acelaşi timp ciudate, însoţite de o poveste şi mai bizară scrisă de Dr. Ștefan Tiron.“, după cum spun membrii trupei.

 

Anul 2017 a fost unul extrem de bun pentru Felix Petrescu și Valentin Toma, cei doi artişti care au pus bazele acestui proiect în anul 2001.

 

În luna ianuarie a anului trecut, Makunouchi Bento a lansat „Packing for Bodrog“, un scurt cântec demo ca un fel de preview pentru tema principală din coloana sonoră a filmului Bodrog. La sfârşitul lunii februarie muzicienii au colaborat cu Ewan Hofmann (aka Silent Strike) la piesa Larry David Lynch“ , iar în martie au lansat piesa Dandelion Spell. În aceeaşi lună Makunouchi Bento a lansat The Lost Flatliners of Avebell, un release pe o jumătate de casetă, cu Somnoroase Păsărele pe partea opusă, lansat la casa de discuri indoneziană Tandem Tapes.

 

O lună mai târziu, băieţii au revenit cu My Little Humanity, „coloana sonoră pierdută a jocului Mi Pequeña Humanidad (My Little Humanity) de la Antennaria Games, un joc care nu va mai fi lansat oficial niciodată, însă noi am scos soundtrack-ul din sertarul cu vechituri“, după cum spun ei.

 

În luna mai trupa a lansat o piesă exclusivă pentru prima compilaţie strict digitală a celor de la Tandem Tapes, iar în august, cu ocazia celei de-a şaptea aniversări a albumului Swime, trupa a oferit spre descărcare gratuită varianta 24bit 96kHz, pentru adevăraţii audiofili.

 

În luna octombrie, formaţia a lansat piesa „20 Fingers Club Lullaby,“ inclusă pe prima compilaţie românească de chill-out, a celor de la Underdog, pe partea “de noapte” şi „The Guardians of Lost Pieces: Found and Never to Be Lost “.

 

„Cel mai important proiect al anului 2017 a fost scrierea coloanei sonore pentru Bodrog, primul film de lungmetraj / mockumentary horror al lui Mihai Sălăjan (aka Selfmademusic). Acesta e primul soundtrack / sound design de lungmetraj pe care l-am făcut, şi a ieşit nesperat de bine, abia aşteptăm să îl auziţi şi voi. OST-ul este pregătit, va fi însă lansat abia cândva în 2018, odată cu prima proiecţie oficială a filmului“, spun membrii trupei.