Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Makunouchi este un tip de mâncare japoneză ce conţine peşte, carne, murături, ouă şi legume, împreună cu orez şi se serveşte sub forma unui bento (pacheţel, tradus european un fel de “to go”). Încă de când am auzit prima dată de Makunouchi am fost atras de nume. După ce un prieten mi-a povestit de artist, pe care l-a descoperit la un TMbase am dat şi eu un search pe net (acum ceva ani se întâpla asta) şi am găsit şi muzica. Am fost şocat de cât de bine se potriveşte numele cu muzica. Un pacheţel de sunete bine aranjat, cu rigorizate şi atenţie japoneză. Oricât de multe alăturări de sunete se pot regăsi în piesele şi seturile lui, armonia iese întotdeauna la suprafaţă.

Ultimul material semnat Makunouchi Bento are o indicaţie precisă Headphones listening recommended. Şi m-am comformat. După ce am dat jos albumul (liber la donwnload), mi-am pus cuminte căştile pe urechi şi am început o incursiune în lumea sunetelor aranjate într-un pacheţel (bento).

8 piese care curg bine una după cealaltă. Ca sunet se duce mult către cinematic, uneori având impresia că cineva a luat sunetele dintr-o peliculă şi mi le-a rearanjat aici. Multitudinea de sunete şi de efecte îi dau un aer experimental, iar profunzimea lor (dată de un master foarte curat – înalte, medii şi joase fiind foarte clar delimitate încă din mix) conferă fiecărei piese un iz de calm.