Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

http://bucuresti.24fun.ro/de_citit/editoriale/makunouchi-bento-delicatese-de-timisoara/

Makunouchi Bento, delicatese de Timisoara

Buna ziua, sunt Gicu si-mi place muzica! Toata muzica! Fara discriminare!
Tot ce o sa apara in pagina asta sunt recomandari si pareri ultrapersonale, pe care sunt gata sa nu mi le asum absolut deloc. Eram pe punctul de a scrie povestea celor de la Grinderman, trupa de garage-rock a lui Nick Cave, dar tocmai in buza saptamanii mi-a parvenit ultimul album al timisorenilor Makunouchi Bento, album care m-a convins ca trebuie neaparat mentionat. Makunouchi Bento este una dintre cele mai vechi trupe autohtone care a cochetat cu ambientul, idm-ul (intelligent dance music) si cu muzica experimentala.

Ce-mi place la ei, in contextul in care de cativa ani buni incoace i-am tot ascultat, este migrarea asta dinspre electronic spre organic. Damful digital se simte din ce in ce mai putin. Muzica lor tinde spre natural, spre cinematic. De fapt de la un punct incolo, se trece peste muzica si se ajunge la crearea unui intreg spatiu sonor in care toate elementele au, fiecare in parte, propria regula de functionare. Asta ma si atrage atat de mult la „Swimé”, ultimul lor album. Alta dovada de maiestrie in crearea spatiilor astora atat de ample este ca apar si elemente electronice, dar perfect integrate. Totul are un sens, o linie. Makunouchi Bento este o trupa care s-a maturizat foarte mult si s-a rafinat, iar daca-i ascultatipentru prima data si puneti urechea pe „Swimé”, recomand ca dupa sa vedeti ce faceau si inainte. Metamorfoza este cat se poate de clara. Inspre bine. Asa ca, recomandarea saptamanii se duce, fara discutie, catre Makunouchi Bento. V-am pupat!