Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Compilatie exclusiv timisoreana!

Despre eveniment:
Sambata, 22 mai, cu incepere de la ora 19 la cafeneaua Van Graph va avea loc o petrecere speciala care marcheaza cinci ani de existenta a acestei locatii, ocazie cu care se va lansa si o compilatie aniversara, care cuprinde creatii sonore ale unor artisti timisoreni.
Anul trecut, cafeneaua si-a sarbatorit ziua de nastere promovand in acelasi timp scena muzicala locala. Impreuna cu AnonimTM, cafeneaua a scos ca si promo un mix-CD continand 15 piese de la producatori timisoreni, cunoscuti sau necunoscuti, dar care la momentul acela reprezentau partea de productie a orasului. „Este a doua incercare de a scoate la lumina materialul reprezentativ, daca se poate spune asa, al peisajului muzical timisorean. Cel putin o parte din acesta. Timisoara, care este un oras mare si cu pretentii culturale muzicale serioase, dar nu se poate spune ca “da pe afara” de productii si materiale discografice din varii motive“, ne-a declarat Dudu, din partea anonimTM, unul din realizatorii acestei compilatii.
Compilatia se va distribui gratuit in cadrul evenimentului din Van Graph si va fi disponibila si la download gratuit.
„Artistii sunt intotdeauna fericiti ca rezultatul muncii lor sa iasa inspre public, lucru care se intampla rar acum. Compilatia va fi oferita gratis si va aparea si pe internet spre download, tot gratis. Mesajul nostru este acesta: muzicieni din timisoara! nu va lasati, si faceti ceea ce va place. transmiteti oamenilor ceea ce aveti de spus pentru ca inca se mai gasesc moduri prin care muzica voastra sa ajunga la ascultatori”, ne-a declarat Dudu.
Pe compilatie se regsesc artisti ca B.A.U. , Leizaboy, Dan Mitrofan, Bio, Daniel Dorobantu, Vlad Sturdza, DJ K – lu, Injektah, Zefzeed, Lucky Luciano & Nazo, Makunouchi Bento, Persona, Petrica Ionutescu & Daniel Dorobantu, Mofo sau Mighty Boogie.